Har du en förmåga att låta dej Kränkas?

Då kan du hämta denna blankett för att fylla i ... Och sedan stoppa upp den i stolgången!

Ty jag ansvarar inte för hur du reagerar över det som du läst eller sett i Bloggen.

Innan

Åke Tråk

Mona Wessman och hennes trallvänliga "Åke Tråk", från 1968 håller än och inte minst ett glatt sinne den ger.

 

Förbrytelse

En riktigt bra film om det judehat som följt sedan tiders tid. Inte ens Sverige var fri från detta hat. Regeringen då, försåg tyskjävlarna med människor genom att vägra dom att komma in i landet, de fick vända om mot en säker död. Kanske därför som dagens svenska politiska landsskap ser ut som det gör. Ett välkommande för alla och en var, utan kanske egentliga behov. Annat än att skyla över Sveriges medverkan till det hemskaste av mänskligt brott mot rasen människor under judeförföljelsen. Idag förkommer antisemitism också om än i det dolda. Vem minns inte socialdemokraternas ungdomsförbund, SSU som skanderade i det offentligarummet i för dom tillåten antisemetism. Sedan har vi en annan religion som hålls med nämnda! En religion som sätter ett pris på icke rättrogna. Vem har glömt Ruschdie och Vilks? Låt oss aldrig glömma andra världskrigets mord och utrotning på & av en folkgrupp!

 

Den legitima rasismen

Det är så tyst på vänsterkanten & BLM och dess sympatisörer. Det när det visar sej vara det goda folket som utger sej för att vara rasister. Vita människor är ju ständigt dom som begår övergrepp, ja om äckelvänstern och liberalister får stå oemotsagda. Det är en skrämmande utveckling & dessutom farlig som följer i spåren av vänsterliberalism. Allt av värdegrunder skapat på känsloyttringar, leder till ett folk som ständigt är och känner sej kränkta. Där varje ord är så nedlåtande för dessa, att dom i princip gråter när dom säger ordet bajs. Ett samhällsklimat där man tagit bort möjligheten till att reda ut saker & ting mellan två parter. Det ska anmälas enligt värdegrundsnormer. Jag tror inte det är ens i laglig mening står något om att det är förbjudet att be någon dra åt helvete. Men enligt värdegrundryttare, så är det gud jävlar förbjudet. Man får heller inte använda ett rakt språkbruk, då är du en per automatik otrevlig person som inte har ett gott bemötande och kan så även anmälas, det helt utan lagrummets stöd. Det som är gällande, det är värdegrundslagen som inte finns i lagttext. Utan bara rent hittepå, det för att skydda alla lättkränkta människor som är så små, avundsamma och lever i en inskränkhet.

 

City

Sommaren 1981 dök denna upp i radions underbara ljudvågor, City & Vackra damer. Själv sjunger jag alltid Vackra Män! Vilket funkar alldeles utmärkt, om nu inte någon är homofobiskt lagd.

 

Jävla Trollkarl

 

Panikångesten

Anspänning, inte bryta ihop, rösten spricker men den bär trots allt. Mötet gav upphov till obehag över att det finns element som trots det dom utsätter andra för, inte inser det. Homofobin frodas och folk är av att låtsas som det regnar. Här satt vi nu alla i samlad trupp. Men icke en min, allt är som vanligt!
 
Bussen hem ...
 
Ska jag behöva be medpassagerare eller chauffören om hjälp.
Men nej, 90 sekunder går ju ändå över. Fast det känns som en evighet.
Ett byte med buss, ja sedan är jag hemma.
Men, väntan på centralstationen blir olidligt lång.
Bussen kommer så äntligen, går på, där sitter en vänligt leende chaffis, säkert trevlig men orkar bara ett hej.
På med musik i örat. Om ca 20 minuter är jag hemma. Hemma där jag kan koppla av.
Väl hemma, tunga steg från hållplatsen. Kämpar på, jävlar HSB har bytt lås, katastroftanke.
Bara jag som är fumlig.
Är så inne i tryggheten. Gubbe som jag är, kommer en flod av tårar & jag vill bara dö.
En lergigan, kolsyrat vatten & att bara falla ner i soffan.
Kanske får jag lite ro med en rulle med rysargurun Michael Myers.
Faller, faller ner i ett lugn.
Gubblyan omsluter med trygghet.
Om folk fattade hur det är att leva i detta tillstånd kallat psykisk ohälsa.
Men, man får ju skylla sej själv. Det gäller ju att inte trampa nån jävel på tårna, eller att hålla hårt i tungan. För risken finns att någon anmäler för olämpligt bemötande.
Mobbare ska hållas om ryggen.
Prisa lergigan ruset, jag andas, jag lever och så kan jag försvinna i en rysare med Myers.
Go'natt jord en dag i morgon.
 
 
 
 

 

Ljudlighet ano 80-tal

Min allra första ljudmaskin var denna grundstomme, ett JVC -paket inköpt på Expert som det då hette. Fan vad man bytte och la någon slant emellan, och det var ju på den tiden det gick att byta & lägga en slant i mellan. Sedan ja runt 1986 blev det allt mer genuin HiFi och butiken Stereo Hifi-butiken här i Kalmar, Onkyo, Mission, Heybrook, Thorens, Yamaha, Nackamishi och mina klassiska Technics mkII2 & en Numark. Det när DJ karriären blev lite mer utöver det som var tänkt, och man ville ju ha det allra bästa, när man skulle ut på gig.

  En EQ kopplad till recievern, ja det var lite coolt.

 1.   2.   3.

Bemöta

 

Tradera & köp

För ca femtonår sedan, sålde jag av alla mina vinyler. Lite i backspeglen ångrat! Men så blev jag medlem på Tradera, och jävlar där finns det godsaker både vinyl och CD. Inte allt, men godisbitarna har jag fått tag i och det förgyller musiklivet än mer. Vissa plattor är små personligheter! Detta i form av Ratatas första platta från 1982 och Carola & i mitt tycke bästa platta.