Har du en förmåga att låta dej Kränkas?

Då kan du hämta denna blankett för att fylla i ... Stoppa upp den i stolgången!

Ty jag ansvarar inte för hur du reagerar över det som du läst eller sett i Bloggen.

 

 

Ledare & fårskalle

 

Villfarelse din jävel

 

Karl-Magnus Fredriksson

X-antal år sedan som jag föll för denna man's grymma pipa, då han i teve sjöng "O helga natt". You raise me up tyvärr så var låten under ett tag söndersjungen, uttjatad, och så förstörd av allt för många som trodde sej ha pipa för att sjunga den, inte minst i alla dessa talangtävlingar.

Karl-Magnus är ett stort proff & vet att göra den sin rätt ...

 

Mixan

Porrsviten

Efter lite mer än två veckor tog så igår mitt tålamod slut för att vänta på den säng som kommit på avvägar. Lite motvilligt kollade jag upp IKEA's sajt. Snacka om förvåning där fanns en snarlik säng, som tidigare beställts. Bestämde mej för att avboka tidigare, och bokade denna säng som kom hem med snabba Jetpak, och inom bestämd tidsspann denna dag. Nu är lyan fulländad, efter dess makeåver för ett par veckor sedan. Jo priset för sängen blev långt under halva priset hos IKEA, än hos konkurrenten.

 

Michael Myers dödar ... Igen!

Har följt, köpt och sett alla filmer i sviten om och med Michael Myers. Stark & mycket bra rysar-svit. Dock inget för personer med klent hjärta. Jamie Lee Curtis medverkar även i denna, som även i tidigare filmer. Så nu går jag i väntans tider på att få hem ett eget exemplar av detta rysar-mästerverk ... Som tog sin början redan 1978!

 

Brunpartiet / SAP

 

PartyMode

Jag och min underbara skiv-väska denna helg ...

 

Folk ämnar få sin svarare-dag

 

Att ge

Känns så jävla gott att kunna få ge tillbaka till de som backat mej. Jag vet hur det är att vara botten så nära. Att slänga lite gött käft med de som hämtat grejerna. Glattsinne tilltrots. Jag vet inte vad de har i sin ryggsäck. Men jag vet att de försöker klara varje dag.
Ett ord, en mening till den som står där på botten. Kan göra dagen meningsfull i sin jävulshet. Många ser ner, förringar och gärna att skylla sej själv över andra säga. Men vem är vi, var & en att döma! 
 

Lars Vilks

Det delas inlägg, skrivs, bilder på & om Lars Vilks inte minst på facebook. Hade Vilks som FB vän, men kände honom inte. Men hans person, märkliga konst tillalade mej. Precis som Lars Norén, Kristina Lugn, Staffan Westerberg, Ingmar Bergman gjorde under min uppväxt & som vuxen. Nämnda fick mej att våga vara, gå emot strömmen, vara mej själv i alla läger. Det har ett pris: att antingen tycker folk om dej, eller avskyr folk dej och gör allt som står i deras makt att misskreditera. Men att som Lars Vilks bli hotad till livet, och att in i döden vara det. Det gör mej både arg, ledsen och förtvivlad. Vad har vi fått för samhälle där konstnärsutövare in i döden lever under hot. Borde inte samhället, alla vi som säger oss värna yttrandet. Stått upp mer för Lars Vilks. Än att som nu, när han är död, dela, hylla honom och när det är försent kredda hans mod! När ska förövrigt det politiska etablissemanget ta näven från truten, ställa sej upp och säga nej till islams utbredning. I det som politiker anser religionsfrihet. Vad hade Lars Vilks för frihet. Vad har vi i islams namn för frihet? Har vi inte lärt något av historien? HBT-personer förföljs, kvinnor ses med förtryck och nämnda mördas i religionens namn. Se filmen Sorya M med verklighetförankring. Att som medborgare i det mångkulturella samhället fråntas friheten. Det för att inte trampa islam på tårna, inte kritisera, inte få teckna allah. Då är det fel på samhället, och det politiska etablissemanget. Om någon vecka är sorgligt nog, Lars Vilks plötsliga död ett minne blott. Vardagen återgår, folk delar sina matupplevelser som inget hänt. För sådan är svensken! Bättre en matbild på facebook. Än stå upp för friheten. Som allt mer inskränks! I det som slentrianmässigt nyttjas, Kränkhet!