Har du en förmåga att låta dej Kränkas?

Då kan du hämta denna blankett för att fylla i ... Stoppa upp den i stolgången!

Ty jag ansvarar inte för hur du reagerar över det som du läst eller sett i Bloggen.

 

 

David Bowie vs. Machinista

Bowie har betytt en hel för mej under alla år, inte minst låten Heroes. En låt som kom att betyda än mer under den mörkaste av mörkastes del av mitt liv. Att Machinista gett sej på den är vågat. Men de gör den så mycket rättvisa & Bowie ler i sin himmel. Själv är jag helt jävla salig, och jag delar den med dej Mixan. För du är min närbesläktade hjältinna! Jag vet med stor säkerhet att även du kommer att bli helt såld på Machinistas ljuvliga cover.

 

Mixan

Du kommer alltid finnas med mej ...

Mixan

Sosse tafsandet

Sossar gör allt för att sitta vid rodret som de goda & oskyldiga, och de kommer undan. För i var vrå styr och ställer de till egen förmån. Skit på andra kastar en sosse så gärna.

 

 

När kvinnorna avvecklade Sverige

Taharrush en arabisk våldtäktslek som även var aktuellt här i Kalmar, men som ansågs harmlös av de styrande. En lek som dessutom kvinnor på vänsterkanten, dömer alla män över en kam. Se filmen, ett måste för det kulturutbyte som nu är och har fått sitt fäste. Det handlar inte om rasism, utan om hur kvinnor tillåter andra kulturer och män får utbredning. Detta samtidigt som ett svenskt manshat frodas och en skuldbeläggning som att svenska män är våldtäktsmän, onda förövare, pojkar i skolan förringas som lågt stående varelse.
Medans utländska män ses som gudar & de enda goda. Vi måste få ett slut på kulturutbytet, där matriarkala strukturer med män av utländsk härkomst anamas. Män som utför hederskultur mot sina egna döttrar, man gifter bort nämnda. Kvinnor som även helt och hållet slår undan benen på sina medsystrar som utsätts för hedermord. Någon som minns Fadime & Pela, för att inte tala om filmen Soroya M. Soheila Fors säger det så bra i filmen om hur feminister i Sverige exkluderar invandrarkvinnor.
 

Kulor i grenen G&C

Nu är det jul i den eminenta gubblyan, då i form av bland annat denna snyggt klädda lilla gran ...

 

 

Slicka uppåt

Tobias Baudin, Mannen som sålde ut sina egna medlemmar i kommunal-facket i frågan om LAS, därefter fick han toppjobbet som partisekreterare. Socialdemokraterna har f.ö haft sju år på sig att göra något åt Sveriges förfall, och misslyckats fullständigt. Slicka uppåt, sparka nedåt!

 

Människor

Ett episkt mästerverk ... Om folk f.ö som sitter & bestämmer, eller tror sej göra, kunde ägna en tanke över hur deras beteende slår mot andra. Det istället för att sätta sej på sin höga hästar i sin litenhet. Vi är alla människor, och en liten jävla uns av respekt borde vi få av dessa högdjur.

 

Det nya Sverige

Ett parallelt samhälle som allt mer normaliseras, där ingen sätter ner foten utan otryggheten för oss andra fortgår. Det är mer eller mindre att bara gilla läget, med ursäkter som att det är inte alla som håller på, och att även vi svenskar bråkar. Jo tjena, detta i landet där en spade inte är en spade, och man kan ju alltid bjuda på kaffe & bulle, och likt en struts stoppa huvudet i sanden. Sedan kommer rassekortet som en skänk från klarblå himmel. Samhället målar allt mer in sej i ett hörn, sedan är det jävligt svårt att ta sej därifrån. Men blir det för hemskt så kan man ju alltid ikläda sej den där koftan i sin offermentalitet & suga på tummen! För att tala klarspråk, det får och ska vi inte göra.

 

Höga hästar

Numera ses politiken som ett yrke som alla andra, men det utkrävs ingen utbildning. Men en långt överskridande lön & förmåner som inga andra har i samhället. Inte ens krav om sej att stå till arbetsmarknadens förfogande med allt vad det innebär. Det sägs att en avdankad politiker inte har en chans på arbetsmarknaden. Denna får väl nöja sej med rådnade löneklimat på en hamburgekedja, eller ett simpelt städjobb. Konstigare än så vore det väl inte. Eller har denna yrkesgrupp satt sej på sin höga häst, och tycker sej vara mer än andra.
 
 
 
"Politikerna har svävat i väg i det blå och bildat en klass med särskilda privilegier. Om Stefan Löfven hade jobbat kvar som svetsare hade han fått ca 24 000 kr i a-kassa om han förlorat jobbet. Den fackliga och politiska karriären i Socialdemokraterna har lönat sig. Nu trillar hela lönen på 180 000 kronor in på kontot efter att han avgått. Ingen a-kassenivå här inte.
Inkomstgarantin är bara toppen av ett isberg. Genom decennier av cigarr- och konjakdoftande uppgörelser har politikerna avskiljt sig från folket. När Olof Palme (S) var statsminister 1983 hade han ett arvode på 18 040 kronor i månaden. Det motsvarar drygt 44 000 kronor i dagens penningvärde. Statsminister Löfven lyfter fyra gånger mer än vad Palme gjorde."
 

Stoppa Sosseriet

Sossarna är en adel som allt mer friskrivs ansvar! De sitter även som maktfullkomliga på HR-positioner, och där avgör vilka som ska få arbeta i de olika förvaltningar. Som de också krampaktigt är rådande allena över. En fascistoid sekt som inte skyr några som helst medel. De gör allt för att ställa till ett elände för alla de som inte är av sekten SAP. Kosta vad det kosta vill för den som utsätts för Sossereprimander. Men tur de kan komma undan sitt egna öde, och sossar skyller gärna ifrån sej på andra, för att komma i bättre dager själva. Vi får heller aldrig glömma SAP's bruna förflutna. Fast många anser att SAP bara var en del i dåtidens historia. Men samtidigt slänger sossar detta epitet över andra. Jo, jo det är lätt att kasta sten i eget glashus!