Har du en förmåga att låta dej Kränkas?

Då kan du hämta denna blankett för att fylla i ... Och sedan stoppa upp den i stolgången!

Ty jag ansvarar inte för hur du reagerar över det som du läst eller sett i Bloggen.

Barcelona Avtalet

2021-08-03

Ett avtal som inte allt för många i detta land insett hur illa det är, och kommer att bli.

Vi kör en repris av Barselona avtalet i korthet, så att så många som möjligt har koll på vad som egentligen händer i vårt arma land:
Barcelonaavtalet utrotar Europas befolkning.
Någon har tagit på sig den viktiga uppgiften att sammanfatta varför Barcelonaavtalet utrotar Europas folk.
Lång och jätte viktig läsning.
Stort tack till skribenten.
"Det här avtalet skrev alltså Socialdemokraterna på år 1995.
Kan kännas jobbigt att läsa, och jag har inte velat lägga ut Barcelona-avtalet tidigare, eftersom flera av mina vänner säkert skulle bli oroade. Läser du kommer du i alla fall kanske få svar på alla "varför", som vi ständigt frågar oss. Detta med att folk har "flytt för sina liv" från arabländerna i flera år är bara påhitt. En förhållandevis liten del har givetvis gjort det, men den stora och okontrollerade massinvandringen var helt enkelt planerad. Det är min bestämda uppfattning, efter att ha följt händelserna i många, många år.
Gå gärna in på Min åsikt sidas originalinlägg. (Först i kommentarsfälten finns länkar till hela Barcelonaavtalet, fördjupande historik samt andra länkar till texten)./ Eva
SOCIALDEMOKRATERNA & SANNINGEN
Del 6 – Barcelonaavtalet
Har du undrat varför muslimer frivilligt flyttar till ett land med kristen historia, tradition och grundsyn när deras egen religion är så viktig att bevara? Har Du undrat varför muslimer i Sverige alltid får igenom sina krav även om det helt strider mot vår egen syn på kultur, kvinnors jämställdhet eller går helt mot vår egen lagstiftning? Har du undrat varför majoriteten av alla hitkomna är muslimer när det är kristna som är världens mest förföljda folkgrupp? Har Du undrat varför islamiseringen bara ökar och breder ut sig över Sverige i allt snabbare takt? Varför vill inte politikerna stoppa det, varför vågar media inte skriva om det? Varför tycks makthavare plötsligt acceptera månggifte, barnäktenskap, eller könsseparation i tex skolbussar, simhallar och skolor? Varför har vi accepterat parallellsamhällen med shariapoliser, hedersförtryck, böneutrop och kvinnligt slöjtvång i vårt svenska samhälle? När ska islamiseringen av Sverige hejdas?
Svaret är ALDRIG!
Islam har rätt att nu ta över Sverige! Varför? Svaret är att socialdemokraterna skrivit under det s.k.
BARCELONAAVTALET!
Barcelonaavtalet är ett avtal som den socialdemokratiska regeringen skrev på 28 november 1995 och ger muslimer och islam fritt utrymme att ta över Sverige från den svenska befolkningen! Enligt Barcelonaavtalet får inget i den svenska lagen försvåra eller förhindra muslimer att etablera sig i samhället utan att behöva göra avkall på islam, muslimska seder, dess kultur och tradition. Därför har heller aldrig muslimer blivit nekade något av alla sina muslimska krav i Sverige. Låter det för osannolikt för att vara sant? Öppna ögonen och se ifall du kan se motsatsen!
(Vi vill redan nu VARNA känsliga läsare för skrämmande fakta som kan vara allvarligt stötande för såväl faktaresistenta och indoktrinerade socialister som för rättrogna Sverigevänner! All läsning sker nu på egen risk:)
Först en kort bakgrund till Barcelonaavtalet:
Vid tre tillfällen mellan 1967–1973 angriper muslimska länder militärt Israel men förlorar. De muslimska oljeproducerande länderna (OPEC) enades om att istället använda olja som ett tvångsmedel och stänger oljeexporten till Europa. Oljekrisen blev ett faktum och Europa stod handfallet utan den nödvändiga oljan. De muslimska oljeproducerande länderna lovar öppna oljekranarna igen men på vissa villkor.
Dessa krav var bl.a:
• - Öppna upp Europa för fri invandring från muslimska världen.
• - Förbjuda lagar, regler och byråkrati som försvårar, förhindrar eller omöjliggör muslimska intressen eller muslimsk religionsutövning efter koranens lära.
• - Underlätta spridningen av islam i Europa.
• - Främja attityder som ger en positiv bild av arabisk kultur. Fokusera skolor på Europas kulturella skuld mot Islam och fokusera på positiv propaganda av Islam.
Argumenten för detta samarbete ansågs vara:
• - Arabländerna kan leverera tillräckligt med olja och gas till de europeiska länderna i över hundra år vilket är nödvändigt för att upprätthålla den europeiska välfärden.
• - De demografiska kurvorna pekade nedåt, barnafödandet var lågt samtidigt som Europa behövde billig lågutbildad arbetskraft som de muslimska länderna kunde bistå med.
1995 kom det slutgiltiga Barcelonaavtalet som lade grundstenen för destruktionen av den europeiska civilisationen, för islams inflytande och framtida övertagande! Den explosionsartade islamiseringen av Sverige och övriga Europa kunde därmed börja!
Lena Hjelm-Wallén, utrikesminister och socialdemokrat skrev under avtalet för Sverige på uppdrag av den socialdemokratiske statsministern Ingvar Carlsson. Därmed var dödsdomen för ett fortsatt tryggt folkhem med kristna seder, bruk, tradition och kultur påskriven och ett oåterkalligt faktum. Denna dag började islamiseringen av Sverige och idag kan vi se dess förödande konsekvenser överallt; beslöjade kvinnor i burka/ niqab, moskéer med böneutrop på arabiska, speciallagar och regler för tex arbetsklädsel, specialkost i skolor eller förtur på bostadsmarknaden eller på arbetsmarknaden. Inget får hindra eller stoppa muslimskt inflytande eller islamska intressen – Barcelonaavtalet!
Att så få idag har kunskap om Barcelonaavtalet är ingen tillfällighet. Barcelonaavtalet bör så långt som möjligt hållas hemlig och dess innehåll ”sminkas” i sådan utsträckning att konsekvenserna av avtalet inte kan förstås. Det finns fortfarande de som inte ens tror på Barcelonaavtalets existens och svamlar om ”konspirationsteorier”! Avtalet är desto mer känt i de muslimska länderna av helt naturliga skäl. Därför är det av yttersta vikt att alla vi andra sprider just denna kunskap och information om Barcelonaavtalet!
Sist i avtalet görs det klart det är viktigt att EU samarbetar med massmedia för att skapa en positiv bild av massinvandringen och islamiseringen, där journalister har till uppgift att vilseleda befolkningen! Känns det igen?
Sverige har säkerligen genomfört 99% av alla EU-direktiv som utfärdats. Vi har tillmötesgått alla krav på moskéer, böneutrop, imamutbildningar, religiösa friskolor, muslimsk kost etc. Media (läs= Svt) har rapporterat mer positivt om Palestina och mer negativt om Israel. Man har tigit om de laglösa parallellsamhällen med sin skenande kriminalitet och de systematiska gruppvåldtäkterna i invandringens spår. Även helt förkastliga och omoraliska seder och bruk såsom barnäktenskap, månggifte, kvinnoförnedrande slöjtvång, halalslaktat kött i skolor, könsseparering etc. är nu i en process där detta succesivt ska normaliseras in i vårt svenska samhälle.
Ett exempel; när socialstyrelsen nyligen gav ut informationsbroschyren ”Information till dig som är gift med ett barn” till alla pedofiler byttes ordet ”olagligt” ut mot ”olämpligt” Omslaget pryddes dessutom av en glad flicka i slöja! Barnäktenskap som var helt otänkbart i det trygga folkhemmet är idag i en normaliseringsprocess och imorgon är det en helt naturlig del av vårt svenska samhälle! Samma sak kommer hända med hederskulturen, sharialagar och månggifte. (Annie Lööfs Centerparti har redan haft uppe tillåtelse för månggifte som förslag i sitt parti!) Sverige är idag Västeuropas snabbat islamiserade land. Varför? Barcelonaavtalet!
Låt oss titta på ett exempel: I Växjö fick muslimer på rekordtid igenom krav på böneutrop. De myndigheter som normalt ska behandla dylika ärenden skickade istället över beslutet till polisen (?) som BARA fokuserade på ljudvolymen, inget annat! Ingen myndighet behandlade alltså lämpligheten att man på ett främmande språk skriker ut religiös propaganda över en svensk stad på hela 110 dB!
(110 dB är maxgränsen vid Sweden Rock Festival där världens största hårdrocksband spelar en gång om året!)
Säg några andra organisationer som får förmedla hat, antisemitism och rasism och ändå ges tillåtelse att förmedla sitt budskap via högtalare varje vecka på ett främmande språk över en svensk stad med samma ljudvolym som världens största hårdrocksband?
 
Conny Winberg