Har du en förmåga att låta dej Kränkas?

Då kan du hämta denna blankett för att fylla i ... Och sedan stoppa upp den i stolgången!

Ty jag ansvarar inte för hur du reagerar över det som du läst eller sett i Bloggen.

En sista stund!

2021-07-03

Då är morsans livsresa slut. Blev så bra och som hon kunde tänka sej akten själv. Tack till Officiant Linda Kotanen Hallbeck. Som ledde oss genom akten med vördnad och värme.

Ett stort tack till alla vänner, ingen nämnd ingen glömd. För ni visat ert deltagande & kommit med glada tillrop under den tid som varit sedan i april månad. Kan inte med ord beskriva hur stort det varit. När man står där med förtvivlan, förargelse, sorg, ledsen. Men lovar, inte en enda gång har jag brustit i mej själv eller fallit tillbaka i djupet av den depression som ligger i ryggsäcken. Dock väldigt trött både kroppsligen & själsligt. Idag har ett tungt ok lättat från mina axlar. Det var min morsa som fick sin sista resan. Nu tar ett nytt blad vid och jag vänder det med glädje & lättat sinne. Nu är min tid kommen, och jag kommer njuta utav helvetia. Lovar er alla, att nu går jag all in. Inget kommer att lämnas outforskat.
 
Till den som sägs stå mej nära och vill vara med på fortsatt resa, kommer själv att få jobba hårt, för att jag ska ha fortsatt intresse av att ha och hålla kontakt.
Väljer folk att efter denna dag inte vara en del av min fortsatta resa, ja det är ett val som var och en står fritt att hoppa av. Men stör inte mej, håll er på behörigt avstånd. Jag avisar ingen, men kom igen, bjud till.
 
Jag har en stor varm och djup nära vänkrets som betyder så mycket för mej, och som jag känner mej trygg med.
 
 
 
 

Mixan !