Har du en förmåga att låta dej Kränkas?

Då kan du hämta denna blankett för att fylla i ... Och sedan stoppa upp den i stolgången!

Ty jag ansvarar inte för hur du reagerar över det som du läst eller sett i Bloggen.

Kristnofobi

2022-11-10

Det är riktigt vidrigt hur kristnofobi, homofobi tillåts i ett land som säger sej värna allas rätt till uppfattning. Det som är normgivande är islam som den goda religionen. En religion vars anhängare inte får ifrågasättas. Men att bli utsatt för denna trosuppfattning är inget som någon bryr sej. Ändå så följer hederskultur, barngifte, kvinnoförtryck, homosexuella som mördas offentligt i muslimska länder. Kvinnor som får stryk för dom inte bär slöja i Iran. Där nu kvinnor opponerar sej över att få vara fria, utan tvång att följa imamers påbud. Vad gör svenska feminister, jo dom kröker rygg och påstår sej påverkar det land dom besöker. Men av detta blir det ingen förändring. Förtrycket fortgår och väl hemma i Sverige slår sej feministrörelsen sej över bröstet. För ett för dom väl utfört uppdrag. Man har heller inte lärt av att det i Sverige utförs hedersmord i islams namn. Vem kan överhuvudtaget glömma Pela och Fadime. Vem har glömt SSU i Malmö som öppet skanderade antisemitiska slagord.

Har följt och hängt med dom som hoppat av islam, och dom vittnar om något helt annat än vad den mest politiskt korrekta anser. Man får heller inte konvertera till annan religion, än islam.

Enligt Mikail Yüksel, grundare av det kontroversiella Partiet Nyans.Så är det tydligt vad hans parti vill få tillstånd i Sverige. Det skrämmer mej, inte minst som bög.

För honom handlar det om religionsfrihet, när imamer predikar att homosexualitet är haram.
Staten ska lägga sig i, och begränsa vad människor uttrycker om religion.

Detta i ett land som påstår sej stå upp för allas lika värde, men vänder sej mer ifrån detta. Hur har det kommit att bli så här, ja den frågan kommer ingen att kunna svara på. Maria Rashidi är bara en av måga som utsatts för hederskultur. Borde inte det räcka för svenska feminister att backa ifrågan om att kröka rygg för Islam.

 

 

Här hånar den svenska regeringen Iranska kvinnor genom att se till så att bland annat Ann Linde bar slöja, under sitt besök i Iran.

"Hur kan den feministiska regeringens påståenden om att de fört dialog med mullorna om kvinnors rättigheter tas på allvar av iranskor och kritiker på hemmaplan, när svenska toppolitiker påtvingas slöja." slut citat

Expressen

"Hijab är en extrem och strikt version av den sexistiska kultur som västerländska feminister kämpar mot. Men många av dessa feminister gör ett undantag för hijab och ser den till och med som feministisk. Det är ett stort misstag, skriver Femen-aktivisten Aliaa Elmahdy" slut citat

Göteborgsposten