Har du en förmåga att låta dej Kränkas?

Då kan du hämta denna blankett för att fylla i ... Och sedan stoppa upp den i stolgången!

Ty jag ansvarar inte för hur du reagerar över det som du läst eller sett i Bloggen.

Rehab.

2022-11-07

Hoppsan vilket givande samtal, möte som givits mej denna dag. Helt klart fördel för min egen skull och att en arbetsgivare så tydligt visar stöd för mej som person och anställd..

Lite jobbigt dock, då jag har laddat med ångest och negativa tankar, det långt innan dagens möte.. Men detta släpptes under själva mötet. Jag gick ändå in med öppetsinne och inga taggar utåt. Lyssnat in på vad som sägs, ge tiden för mötet fokuserat. Ja, och det blev så bra. Nu ligger bollen hos mej, och jag har tagit den och vet att det som nu sker kommer bli ett steg i att få må ännu bättre. Dippar jag så finns det en arbetsgivare som vill väl, men då måste jag bjuda till och blotta strupen. För annars kan det inte bli bra. Men och att förstår varför man vill få tillskott ett rehabmöte, då jag varit sjuk under period. Det har gett mej insikten i att den görs ju för min skulle och att arbetsgivaren tar sitt ansvar, det utan att hugga mej i ryggen. Det finns hopp bara man bjuder till och inte bara sätter sej till motspjärn.

Jag trivs ju så bra hos min nuvarande arbetsgivare, och det kommer att bli än mer kul att få åka till jobbet. Ja, tänka i andra banor & utvecklas.