Preamble for this Blog !

Since 1992, every Swedish citizen is guaranteed the right under this Fundamental Law; "The Freedom of Expression Act", 1991:1469, vis-à-vis the public institutions, publicly to express his or her thoughts, opinions and sentiments, and in general to communicate information on any subject whatsoever on sound radio, television and certain similar transmissions, through public playback of material from a database, and in films, video recordings, sound recordings and other technical recordings.

The Freedom of Expression Constitution, a law that more and more Social Democrats, Communists, Environmental Fascists are increasingly deviating from. It is to control the great mass of people who do not agree with their oppression of opinion, but can think for themselves. It is a threat to those who are most politically correct, with associated values.

 

 Om du mot all förmodan skulle fara väldigt illa av denna blogg's innehåll.

DÅ vill jag att du hämtar ditt exemplar; Här

 

 

                  

 

Agendan för FB

Klart är att svenska VD'n, Sam Rihani, för sverige avdelningen är byxis, och visst är åsiktsregistreringen på högnivå i denna blåa bok. Agendan som VD'n för kan också blottläggas. Vad är svenska facebook för ljusskygg organisation, som styr i det fördolda. Folk skulle lämna FB, om de verkligen insåg aktörerna som egentligen styr.
Den svenska regeringen är en aktör som styr svenska FB, och vad som ska få yttras här. Minns själv, hur filmen ett folk, ett parti gjorde så att många fick konton blockade, ja rent av stängda. FB, gjorde gällande att filmen innehöll sexinslag, och därför inte passande enligt gällande community-regler. Tom Robinson blev livstidsavstängd från FB, och vi som uttryckte dennes namn, fick våra konton stängda under period. Tyvärr är svensken, av typen som aldrig ser det komma, eller ens är. En svensk tiger & stoppar huvudet i sanden, och sitter snällt tyst i båten och väntar till stiltje. Konflikträdsla råder på bred front ...
 
”Hatiskt innehåll är ingenting som vi välkomnar på våra plattformar, och det finns inga incitament för oss att det finns där. Tvärtom. Därför arbetar vi sedan många år tillsammans med myndigheter, partners, experter och våra annonsörer för att ständigt utveckla regelverken för att hitta rätt balans mellan yttrandefrihet och trygghet och för att säkerställa att vi har regler som är uppdaterade. Det här är svåra frågor där alla har ett gemensamt intresse av att det blir så bra som möjligt. Därför tror vi tror inte en bojkott är rätt väg framåt, även om vi självklart respekterar varje annonsörs beslut i frågan.”
 
 

Tiden

Tiden går så fort, hinner ju knappt blinka färdigt i ögat. Snabba kliv mot advent, som jag längtar till vår fornnordiska högtid, midvinter blot. Som med kristendomen togs över & blev en kristen högtid, och vidareutvecklad med gran & tomte. Tycker om att pimpa upp lyan med allt gällande, och det får vara med från decembers början.

John Cave ft. William Shakspeare

Alltså hur glad blir inte denna gubbe, när jag så hör denna underbara klassiker med glamrockaren William Shakespeare & låten Can't stop från hitlistorna 1974. Låten hörde jag samma år i radion då. Men att det skulle dröja 46 år senare innan den nådde mina öron via radion igen, och P4 plus. Stort & musiklivet måste fan ha en mening, underbart. John Cave dog f.ö i oktober 2010. Klippet som gäller är förövrigt även allas vår Paul Hogan, Crocodile dundee med i, här som programvärd. Med detta så är och finns ytterligare en låtskatt i deejay väskan & samlingen.

 

Plandemic & Judy Mikovits

Riktigt skrämmande hur myndigheter och personer kopplade till dessa, kan och får legitimt förfölja personer, och söndra enskildas liv. Känner igen mej, sedan det jag själv varit med om i Kalmar Kommun, och den verksamhetschef, som fortfarande gör allt för att få bort mej inom vård & omsorg. Detta många år senare till dagsdatum. Den som inte har given röda partibok, ska huggas jäms med fotknölarna. Men detta klipp är så mycket värre. Då det handlar om folks liv och hälsa, Världsomspännande !

 

Touch of class

Många har gett sej i kast med detta episka verk, men inte lyckats ända fram. Men jävlar här en snubbe som det verkligen gjort. Bara dra opp ljudet, och ge sej hän i ett episk underbar cover...

 

Fars Dag

Fars dag, vad är väl en farsa. Jo, min var den som bidrog med säd för jag skulle bli först över mållinjen. Han kom att svika, försvinna &  bli avskydd för saker som blev fel, jävligt fel för mej som barn. Idag har jag trots motgångar & jävelskap, ändå en plats i livet. Han den där karl som bidrog till min fortlevnad, och som kom att bli min far. Idag käre far har jag fått & har en egen bild av dej. Ja en mer värdig bild. Så fan vad jag saknar dej farsan. Vore först av vikt att göra upp, men sedan att kunna få vara far & son. Umgås, språkas vid. Fan vad jag skulle berätta allt roligt, knasigt jag gjort & varit med om. Det får jag istället ge till din syster, min fantastiska faster. Hon, denna underbara kvinna som genom åren gett mej en bra mycket bättre bild av dej än det jag haft innan, käre far. Du pratade alltid om mej, en undran fanns över vem jag var. Inte den vridna ryktesbild andra dej delgett. Du tveka genom åren över att träffa din egen son. Men du ville verkligen ! Dagen när polisen kom till jobbet mitt för att delge ditt dödsfall. Blev först en lättnad över din död. Men, nu står det klart efter alla papper jag gått igenom, brev du skrivit men som aldrig blev skickade. Du hade uppgett mej som din närmaste anhörig, vilket kvinnan i ditt liv fått dej till. Så käre far, vi fick aldrig bli far & son som vi önskade oss. Men du är & kommer alltid att vara min far. Det gör ont & jag saknar dej. Men idag har vi denna dag tillsammans ... Fars dag.

 

Medströms

 

 

 

Bilderberg & Bill Gates har sedan länge bestämt sej för inkompetenta världsledare som Löfven, Biden ja även avdankade Obama & det som följer i dessas spår.
Ty de är fogliga & mutbara för nämndas nya världordnings-agenda.
Folk är rädda för ledare som sätter ner foten & pekar med näven åt vilken riktning skutan ska styras. Allt sammanfattat med trams som värdegrund på & i olika nivåer. Folk kan, vågar inte agera utanför boxen. Det blir lätt obekvämt att lämna den.

Tom Wolgers L.L

Har dött, blott 61 bast. Tom kom att ingå i den svenska new wave & synthgruppen Lustans Lakejer. Mycket bra grupp som följde mej med första mötet, Stilla nätter. Därefter vart jag totalt såld, finns inte mer att tillägga, än att Lustans & Tom har betytt mycket för egen del. Älskar deras Zarah Leander tolkning av Sång om syrsor.

Med detta höjer jag en skål med Champagne till & för Tom Wolgers.

Tack Musikant !

 

 

 

Det hade snöat hela natten. Så...

Det hade snöat hela natten. Så...
8:00 Jag gjorde en snögubbe.
8:10 En feminist kom förbi och frågade mig varför jag inte gjorde en snögumma?
8:15 Så jag gjorde en snögumma.
8:17 Min feministiska granne klagade över snögummans välmående bröst och sa att det objektiverade snögummor överallt.
8:20 Det homosexuella paret som bor i närheten tyckte jag kunde ha gjort två snögubbar i stället.
8:22 En transgenderperson som gick förbi frågade varför jag inte bara gjorde en snösperson med avtagbara delar?
8:25 Veganerna i slutet av gatan klagade över morotsnäsan eftersom grönsaker är mat och inte att dekorera snöfigurer med.
8:28 Jag kallas ”rasist” eftersom snöparet är vita.
8:31 Den muslimska mannen tvärs över vägen kräver att snögumman ska bära burqa.
8:40 Polisen anländer för att säga att någon har förolämpats och känner sig kränkt.
8:42 Den feministiska grannen klagade igen att snögummans kvast måste avlägsnas eftersom det avbildade kvinnor i en stereotypisk roll.
8:43 Regeringens jämställdhetsminister anlände och hotade mig med åtal.
8:45 TV-nyheternas besättning från TV4 dyker upp. Jag blir utfrågad om jag kan se skillnaden mellan snögubbar och snögummor? Jag svarar, "Snowballs" och kallas sexist.
9:00 Jag är på Nyheterna som en misstänkt terrorist, rasistist, homofobisk genuspedagogiksk förnekare, böjd att orsaka problem i vårt moraliska stormaktsland.
9:10 Jag blir förhörd om jag har några medbrottslingar? Mina barn och hundar tas ifrån mig av Socialnämnden.
9:29 Fi, Afa, RFSL och Muslimska brödraskapet anordnar kravallartade demonstrationer och kräver mitt huvud på ett fat.
Moral: Det finns ingen moral i denna historia. Det är bara den värld där vi lever idag och det kommer att bli värre.
Jag? Jag ville ju bara göra en snögubbe ...
 
 

Lennart Modig Kihlberg

 

Gästskribent 2

Sverige var en gång ett av världens bästa länder! Vi hade trygghet och en framtidstro som kändes äkta. Det fanns nästan ingen fattigdom med människor som svalt och var tvungna att bo på gatan. Det fanns inga getton eller No Go Zoner, där religiösa fanatiker, kriminella klaner och droghandlare härjade och skapade parallella samhällen med sharialagar. Det brändes inte bilar, skolor och kristna kulturminnen över större delen av landet på den tiden.
Landet var förskonat från tung kriminalitet, våldtäktsmän och mördare var sällsynta; så kvinnor och barn kunde vandra hem ensamma även sena kvällar och nätter utan att bli ofredande. Människor kunde lämna hem och bilar olåsta. Staketen runt husen tjänade mer som en prydnad och en markering av var tomt gränsen slutade, än ett sätt för att skydda sig mot inkräktare av olika slag. Människor kunde spara pengar till barnen och deras framtida pension. Det fanns en genuin framtidstro och människor var oftast lyckliga och stolta att bo i Sverige. Så politikerna kände sig uppenbarligen tvungna att vidga avståndet mellan dem själva och folket. Att importera människor från MENA i absurdum visar tydligt hur mycket politiker avskyr folket och hur de ställer sig över folkets vilja för att visa sin makt över andra. Att landet går mot ett inbördeskkrig med ännu mer lidande och död skiter de i, bara de själva kan sko sig och sedan smita ut bakvägen med sina miljoner och livvakter, när det börjar osa bränt i Sverige.
 
 
Conny Winberg