Since 1766, every Swedish citizen is guaranteed the right under this Fundamental Law, vis-à-vis the public institutions, publicly to express his or her thoughts, opinions and sentiments, and in general to communicate information on any subject whatsoever on sound radio, television and certain similar transmissions, through public playback of material from a database, and in films, video recordings, sound recordings and other technical recordings.

 

Du är juridiskt ansvarig för det du skriver i kommentarsfälten. Håll en hyfsad ton och språk, och inte minst inga person-angrepp, då bidrar du själv till bloggens kvalité & trivsamhet. Om du f.ö känner dej förolämpad, då finns det hjälp även för det.

Hämta ditt exemplar; Här

 

 

Kvällstanken

2019-05-03

Har egentligen lätt för att se bortom all skit, eller det handlar om att se på livet med vuxna, kloka ögon. Min något till åren kommen morsa. Ramlade omkull så illa när hon skulle av bussen häromdagen. Blev transport till hospitalet. Ja, ja det blir väl bra. Men kände ändå idag att ett besök är på sin plats. För vad är väl en morsa, om inte morsa. Oavsett vad som tidigare skett. Hon sitter i sin soffa, blåslagen över ansiktet, spräckt panna med suturer, ett litet hematom. Min morsa som jag kommit att både tycka om & illa. Där satt hon smått oförmögen till att inte ens kunna fixa sej lite mat, ätandes på en simpel rå-falukorv. Det har varit så mycket på vår livsresa ihop. Men nu är jag hennes son, och har så svårt för att inte låta bli att bry mej om henne. Vi är alla på vårat sätt, men det blir genast lite tvärt när det kommer till våra egna föräldrar. Som vi alla på ett eller annat sätt kommit att känna en kluvenhet inför. Ja, jag vet inte, inte annat än att delge min morsa en tanke och lite behjälplighet, oavsett vad i livet.

 

Antal kommentarer: 0

Namn:
E-postadress:
Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)