Preamble for this Blog !

Since 1992, every Swedish citizen is guaranteed the right under this Fundamental Law; "The Freedom of Expression Act", 1991:1469, vis-à-vis the public institutions, publicly to express his or her thoughts, opinions and sentiments, and in general to communicate information on any subject whatsoever on sound radio, television and certain similar transmissions, through public playback of material from a database, and in films, video recordings, sound recordings and other technical recordings.

The Freedom of Expression Constitution, a law that more and more Social Democrats, Communists, Environmental Fascists are increasingly deviating from. It is to control the great mass of people who do not agree with their oppression of opinion, but can think for themselves. It is a threat to those who are most politically correct, with associated values.

 

 Om du mot all förmodan skulle fara väldigt illa av denna blogg's innehåll.

DÅ vill jag att du hämtar ditt exemplar; Här

 

 

             

 

Förtal & smuts

2021-02-03

Har under helgen som gått blivit utsatt för förtal & smutskastning av en person, som äskar på att få det vikariat som jag nu har hos min arbetsgivare. Personen är beredd att gå över lik i sin mission med att få bort mej.
Det denna gör, är att gå runt på arbetsplatsen & försöka få lierade på sin sida. Tidigare har jag inte brytt mej, utan som det sägs vända andra kinden till. Det ämnar jag inte göra längre. Utan väljer folk att som åter smutskasta, förtala. Då kommer jag att spela det spel som är givet, och tala öppet om det hela. Ingen, behöver gå på tå för mej, eller ens snutta. Men jag kräver att få bli respekterad för den person jag är. Jag är fan ingen slarver som missköter mitt arbete, eller går undan, så andra får slita, som det nu framställs av denna person. Det pratas så vitt & brett om ärlighet, öppenhet. Det är jag man att skriva under på, men när det nu då visar på hur illa det är. Då lägger folk sej till med att inte vilja hållas med i detta. Min läkare är mycket oroad över det som nu sker, igen. Men jag ska försöka dra mej igenom detta, denna gång också. Men jag ämnar göra det inför öppen ridå. För det är inte okej, att bli behandlad så här med lögner, förtal. Bara för att någon inte får ett vikariat och en schemarad att gå på. Det är ett löjesskimmer och säger mer om personer som hålls på detta. Vi är några stycken som går på vikariat på min arbetsplats. Det kunde lika gärna varit någon av dessa. Men de kan skatta sej lyckliga över att det inte är de själv som utsetts för detta.