Välkommen till min sajt, jag som har den heter Jimmy, och jobbar bland annat som Deejay. Sajten har kommit att genomgå små färändringar under åren som jag haft den i bruk. Det för att passa in mer för mina behov i sajberns ljuvliga värld. Allt från DJ, till Fotograferande och Bloggande.

Började förövrigt DJ'a & jobba för TEDDS under några år, 1986. För sin tid var TEDDS, Östra smålands coolaste Dj-förmedling. Därefter har det rullat på med discolirande, privata fester såsom bl a bröllop. Var under en tid Corehouse-deejay, här i Kalmar. Jäkla kul, och det under närmare 4 år. Sammanfattningsvis har det blitt över trettioår, och kul dessutom.

Har en väldigt bra musiksmak. Som lämpar sej för vilket partygolv som helst. Ett golv som spänner mellan 60 - 90 tal ! Även schlager & nyare hits finns. Vidare så lirar jag enbart Cd-skivor. 

Åtar mej även uppdrag som fotograf. Det med hänvisning till de bildmenyer som finns här på sajten. Är mer eller mindre självlärd och det på hobbynivå. Men tycker själv att mina bilder funkar bra & är. Började fota 2017, det med en simpel helautomatisk Canon. Insåg att det inte var det jag ville ha. Så det blev en Nikon & nu utökad med de mest primära objektiven. För att funka i de sammanhang jag vill fota i.

Jag håller förövrigt inte på med att förvanska bilder, motiv. Arbetar med att skapa & få fram äktheten, i det som ska avbildas. Enkelheten låter sej tala i det hela. Varför krångla till allt.

prisbild

Använd gärna mina bilder, men fråga först och du måste uppge mej som fotograf, samt länk till min sida. Du vet det där med upphovsrätten.

upphovsrättslagen